неділю, 23 травня 2010 р.

Культурна програма

Мій коханий чоловік купив білети на концерт скрипаля-віртуоза Василя Попадюка. Мені дуже подобається цей музикант, тим більше що скрипка це любов цілого мого життя. Тому для мене це дуже цінний подарунок. З нетерпінням чекаю день концерту.

Василь Пападюк - український скрипаль-віртуоз ,більше відомий за останні десять років у Канаді, ніж на своїй Батьківщині. Василь розпочав займатись музикою в 4 роки. Його батько - композитор та диригент, відомий на весь світ сопілкар,учасник хору ім.Верьовки ( сьогодні його іменем у рідній Коломиї названо вулицю), намагався привити синові любов до гри на флейті. Однак Василь віддав перевагу піаніно , а згодом у віці 6-ти років захопився скрипкою, зрештою своїй прихильності він не зраджує і до нині. З 7 років він навчався в Київській музичній школі імені Лисенко , а з 18-ти років продовжив навчання в українській Національній консерваторії ім. Чайковського, яку закінчив з відзнакою. Згодом виїхав до Канади. Проживає в місті Торонто.
У 2002 році Василь створив гурт Papa Duke з яким записав свій перший альбом.Музичний напрям : WORLD MUSIC - поєднання класики і музики поп, джазу і року. У 2009 році, Президент України присвоїв звання Василю Попадюку -Заслуженого Артиста України.

Немає коментарів: