неділю, 29 січня 2012 р.

Гаманець "Ретро"

Дуже мені подобаються ретро гаманці. Багато бачила їх в різних блогах, але на пошив такого власноруч, мене надихнули гаманці Василинки, є в них якийсь особливий шарм. Завдяки її чудовому майстер-класові і у мене з"явилася ось така романтична монетниця. Виявилося, що шити її не так уже і складно, а після детальних розяснень Василинки у своєму блозі, на це у мене пішов усього день, але сфотографувати чомусь ніяк руки не доходили кілька місяців. Та сьогодні нарешті мені вдалося зробити декілька вдалих фото (фотограф з мене насправді ніякий), ось що з цього вийшло...
Велике тобі, Василинко, спасибі!!!

6 коментарів:

Vasilinka сказав...

Галина, дуже вишуканий та якравий гаманець вийшов! Молодець!
Впевнена, що не останній)

Galaif сказав...

Василинка, спасибі, якби не твої гаманці, які мені дуже до душі припали, то й у мене б не було б нічого.
А що не останній, то це точно, не дарма ж я стільки фермуарів накупила. Хочу ще й "пухляшки" спробувати.

Олеся сказав...

Галинка, очень красивый получился кошелёчек, нарядный и выкройка замечательная! Он чуть больше, вытянутее, да? И пухляшку обязательно сшей, у Василинки хорошо всё описано. Тебе понравится такой кошелёчек, я сшила несколько и еще хочется! Удачи!

Айрин [Irina] сказав...

Обалдеть! :) Такой красивый кошелечек! И в таком интерьере со свечами и веером смотрится как предмет искусства из музея. Здорово!

Galaif сказав...

Олеся, большое спасибо! Да, выкройка немного вытянутее. А пухляшку обязательно сошью, у меня фермуаров много, нужно их использовать.

Galaif сказав...

Ирочка, большое спасибо! Очень приятно читать твои коментарии!!!